Vitrina Advertising
Speak English?
Evenimente
12 Noiembrie 2015
Brand de Cluj: Primera a trecut într-o nouă ligă de business
28 Octombrie 2015
Vitrina, alături de CSi Group la tripla aniversare din România
08 Octombrie 2015
cora a dat STARTul stagiilor de practică performante
27 Iulie 2015
NewBiz & BizStart: identitate si concept semnat Vitrina Advertising
Evenimente
Experienţe care contează
Sunt unele momente, unele fapte, uneori chiar şi unele gesturi, care pot să marcheze. Un om, o echipă, uneori chiar şi o companie. Nu le trecem la capitolul “nostalgii”. Le amintim doar drept borne care ne-au conturat şi orientat traiectoria.
cora a dat STARTul stagiilor de practică performante
Joi, 08 Octombrie 2015

 

Clientul nostru cora desfășoară în a doua parte a anului 2015 programul „Stagii de practică performante pentru profesioniștii de mâine – START”, care vizează 150 de studenți ai Universității „Babeș-Bolyai” și ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - „Investește în oameni”, se desfășoară în hipermarketurile cora din Cluj-Napoca, București, Ploiești și Baia Mare și are drept scop dezvoltarea resursei umane pentru integrare durabilă pe piața muncii. 

Vitrina Advertising este partener de comunicare al proiectului START și oferă servicii de creație (concept vizual și declinări pe materialele de comunicare), comunicare (publicitate și campanie online), BTL (organizarea evenimentului de lansare a proiectului). Echipa Vitrina Advertising pentru acest proiect este formată din Ioana Căprar (account manager), Cosmin Filip (graphic designer), Mircea Vlad (copywriter), Georgeta Cerbănic (media) și Șoimița Crișan (traffic).

„A fost un început de proiect foarte reușit și mulțumesc echipei Vitrina pentru întregul sprijin acordat”, a declarat Ioana Enea, expert responsabil de informare și publicitate cora România, după evenimentul inaugural al proiectului, desfășurat în 27 august 2015.

Hipermarketul cora Cluj face parte din rețeaua cora România – compania Romania Hypermarche, care este legată de grupul franco-belgian Louis Delhaize. În prezent, Romania Hypermarche operează 11 hipermarketuri. Cora Cluj s-a deschis în octombrie 2006 și are o suprafață de vânzare de 9.000 metri pătrați, 47 de case de marcat și 400 de angajați.