Vitrina Advertising
Speak English?
Evenimente
12 Noiembrie 2015
Brand de Cluj: Primera a trecut într-o nouă ligă de business
28 Octombrie 2015
Vitrina, alături de CSi Group la tripla aniversare din România
08 Octombrie 2015
cora a dat STARTul stagiilor de practică performante
27 Iulie 2015
NewBiz & BizStart: identitate si concept semnat Vitrina Advertising
Evenimente
Experienţe care contează
Sunt unele momente, unele fapte, uneori chiar şi unele gesturi, care pot să marcheze. Un om, o echipă, uneori chiar şi o companie. Nu le trecem la capitolul “nostalgii”. Le amintim doar drept borne care ne-au conturat şi orientat traiectoria.
Brand de Cluj: Primera a trecut într-o nouă ligă de business
Joi, 12 Noiembrie 2015

 La zece ani de la înființare, concept-store-ul de design interior Primera, unul dintre brandurile de referință ale Clujului, și-a schimbat structura acționariatului, a deschis un nou showroom și a intrat într-o nouă ligă de business, iar Vitrina Advertising i-a fost alături pe acest drum.

„Noul drum al Primera înseamnă o nouă casă și o echipă mai mare și mai puternică; înseamnă informație și acces la tendințe, modă și calitate; înseamnă trecerea la nivelul următor. Am reușit să repoziționăm Primera acolo unde îi este locul cu sprijinul echipei Vitrina, care a găsit cele mai bune soluții de promovare, marketing și chiar business”, a declarat Ioana Mezei, unicul asociat al Primera.
Agenția a realizat servicii de creație, producție,  outdoor, PR, media și social media. Echipa implicată în proiect a fost formată din Natalia Ștefănescu (account manager), Ovidiu Mihăilescu (graphic design), Dan Cerbănic (outdoor), Helmer Norbert (producție), Cecilia Măruță (social media), Georgeta Cerbănic (media), Raluca Crișan (PR). 
Primera, cel mai rafinat concept-store de design interior din Cluj-Napoca, le oferă clienților posibilitatea de a alege din peste zece mii de mostre de textile și colecții ale unor nume cunoscute precum Christian Lacroix, Ralph Lauren, Nina Campbell, Kelly Hoppen, Designers Guild și Osborne&Little. Perdele, draperii, tapițerii, corpuri de iluminat, decorațiuni și obiecte de mic mobilier – toate se găsesc în selectul showroom Primera.